Een cadeautje voor jezelf

 

Voor wie?

Deze training is bestemd voor zowel de beginnende als de ervaren coach.

Doel

Het doel van deze training is jouw unieke talent als coach zo scherp mogelijk in beeld te brengen. Welke doelgroep, problematiek en coachmethodieken passen daar het beste bij? Zit jij nog op het juiste spoor op deze punten?

Inhoud

Jouw unieke talent krijg je in beeld door het combineren de kwaliteiten die deel uitmaken van vier invalshoeken (zie onderstaand schema):

  • Aangeleerd gedrag: welke kwaliteiten helpen jou je aan te passen aan je omgeving, een plek in de wereld te veroveren?
  • Natuurlijk talent: wat gaat jou van nature gemakkelijk af?
  • Bezieling: op welk terrein blink jij echt uit en heb je een sterke innerlijke motivatie? Wat doe je daar nu mee? Wat kun je er nog meer mee doen?
  • Levensmissie: hoe kun jij vernieuwend blijven voor jezelf en anderen? Om welke (latente) kwaliteiten gaat het daarbij?

training coachen met hart en ziel

In deze training werken we o.a. op basis van informatie uit je geboortehoroscoop (persoonlijk Bezielingsprofiel, 8 pagina´s). Daarvoor hebben we je geboortegegevens (datum, tijd, plaats) nodig.

Met dit concept is ruim 20 jaar ervaring opgedaan en het blijkt heel goed te werken. De grote voordelen van informatie uit je geboortehoroscoop is dat deze je helpt te onderscheiden wat echt wezenlijk voor je is en dat ook je eventuele blinde vlekken in beeld komen. Dat blijkt heel leerzaam te zijn. Voor het geval je twijfels hebt over (professionele) astrologie: je hoeft er niet in te ´geloven´ om aan deze training deel te nemen. 

Lees hier een artikel over het Bezielingsprofiel in Coachlink Magazine (november 2018).


Praktische informatie

Duur van de training: één middag (13.00 – 17.00 u)
Plaats: Fletcher Hotel, Rosmalen (´s-Hertogenbosch)
Data:   woensdag 27 maart 2019 of
           dinsdag 25 juni 2019
Begeleiding: Peter Gerrickens
Aantal deelnemers: maximaal 10. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.
Tarief: € 145,-- per persoon, inclusief Bezielingsprofiel, vrijgesteld van BTW (vanwege erkenning door het CRKBO).

Annuleren is kosteloos tot 4 weken voor de trainingsdatum, daarna is het gehele bedrag verschuldigd. Voor deze training is verder geen zelfstudie vereist.

Je kunt ook zelf deze training organiseren door een groep samen te stellen met collega´s uit je eigen netwerk of organisatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Je kunt je hier inschrijven voor de training Coachen met Hart en Ziel

Naar overzichtspagina trainingen.

Ervaringen van deelnemers

In de afgelopen twee jaar hebben ruim 100 coaches deze training gevolgd. Lees hier de ervaringen van enkelen van hen:

´Deze training was zeer inspirerend. Inzicht in mijn zielsbestemming en hoe ik die kan inzetten als coach, heeft meer helderheid gegeven over mijn bedrijfsboodschap en mijn doelgroep. Ik begrijp mijn eigen interne dynamiek nu beter en heb handvatten hoe ik precieser kan aansluiten bij de flow die bij mij past. Een aanrader voor iedereen die vanuit authenticiteit wil coachen!´

Marie-Louise der Kinderen,  www.equidocreations.nl

´Het werken vanuit het Bezielingsprofiel is voor mij een verfrissend andere wijze van werken. Mooi om te zien hoe de zogenoemde ´superkwaliteiten´ duidelijk worden. Het terugkoppelgesprek leent zich bij uitstek voor het helder maken van blinde vlekken. Ik heb de training als waardevol en aanvullend ervaren. Het gebruik van de horoscoop als middel om bezieling en levensmissie duidelijk te maken, smaakt naar meer!´.

Bjorna Rekers   www.ravissant.nl 

`De training heeft mij vernieuwende inzichten gegeven in welke richting het beste bij mij past. Een spiegel die waardevolle informatie geeft over mijn do´s en don´ts.

Femke Aarts, Stedelijk College Eindhoven

´Zelf inspiratie opdoen als coach leek mij bijzonder prettig. Bezieling als invalshoek van de training intrigeerde mij. De deskundigheid en rust van Peter Gerrickens, die helder en gestructureerd de theorie aan de praktische componenten koppelt, is verfrissend. Niet zweverig of vaag, maar concreet en onderbouwd. Ik houd daarvan. Het was een ervaring die ik zeker eenieder zou aanraden´.

Kirsten Heukels