Over ons

Profiel

Gerrickens Training & Advies

Ons bedrijf bestaat sinds 1991. De leiding is in handen van Peter Gerrickens en zijn vrouw Marijke Verstege. Daarnaast werken wij samen met enkele freelance trainers, die regelmatig opdrachten voor ons uitvoeren.

Peter Gerrickens Marijke Verstege

Filosofie

De leidraad bij onze activiteiten is: 'Mensen helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van wie ze in wezen zijn'. Dit uitgangspunt sluit goed aan bij de Jungiaanse psychologie, waar wij ons wat betreft de manier van kijken naar mensen het meest bij thuis voelen. Bij Jung is het 'individuatieproces' een centraal begrip. Het gaat er daarbij om steeds meer te worden wie je bedoeld was te zijn. Onze visie is verder uitgewerkt in het boek 'Kwaliteiten - een verfrissende kijk op eigen-aardigheden'.

Ons aanbod

Wij leveren ondersteunende materialen voor training, coaching, onderwijs en management, en wij verzorgen trainingen.

Trainingsmaterialen

Onze materialen omvatten een serie educatieve kaartspellen met bijbehorende handleidingen en boeken. Een deel van deze spellen zijn in meerdere talen verkrijgbaar.

Trainingen

Wij verzorgen trainingen voor iedereen die onze spellen in werksituaties wil gebruiken, waaronder trainers, coaches, docenten, adviseurs, leidinggevenden en hulpverleners. Deze trainingen bieden wij zowel via open inschrijving aan als in-company. Daarnaast geven wij trainingen aan teams op het gebied van samenwerken en verzorgen wij workshops tijdens studiedagen en congressen.