Bezielingsprofiel

bezielingsprofiel_211102781

 

Bezielingsprofiel

Het Bezielingsprofiel is een nieuw instrument dat je kunt gebruiken bij (loopbaan-) coaching, teamontwikkeling en hulpverlening. Hiermee kun je klanten in contact brengen met hun bezieling en hen helpen hun unieke talent zo goed mogelijk te benutten.

prijs € 59,00 Bestellen >>>

Meer informatie

Jouw unieke talent krijg je in beeld door het combineren van de kwaliteiten die deel uitmaken van de vier onderdelen van het Bezielingsprofiel (zie schema):

  • Bezieling: op welk gebied ligt jouw bezieling, blink jij echt uit en heb je een sterke innerlijke motivatie?  
  • Levensmissie: hoe kun jij vernieuwend blijven voor jezelf en anderen? Om welke (latente) kwaliteiten gaat het daarbij?
  • Natuurlijk talent: wat gaat jou van nature gemakkelijk af?
  • Aangeleerd gedrag: welke kwaliteiten helpen jou om je aan te passen aan je omgeving?

Het Bezielingsprofiel is gebaseerd op je geboortegegevens (datum, tijd, plaats) en is ontwikkeld door Peter Gerrickens en Carla Kerklaan. Het profiel maakt ongeveer 20 % uit van de hele geboorthoroscoop, namelijk dat deel dat met bezieling samenhangt. Je kunt het Bezielingsprofiel online bestellen via onderstaand formulier. Binnen enkele werkdagen ontvang je jouw persoonlijke profiel. Dit bestaat uit een PDF document van 8 pagina's. Een voorbeeld kun je hier bekijken. 

Als je wilt weten op welk terrein je bezieling of grootste talent ligt (= 1/8 deel van je profiel), dan kun je dat hier gratis aanvragen.

  1. bezielingsprofiel versie boek

Bezielingsprofiel bestellen 

*
*
*
*
*
*
prijs € 59,00
+