training spelendcoachen

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor diegenen die de spellen in een-op-een situaties willen gebruiken, bijvoorbeeld coaches, docenten, adviseurs, leidinggevenden of hulpverleners.
 
Doel van de training

Je vertrouwd maken met (nieuwe) mogelijkheden van Kwaliteitenspel, Inspiratiespel, Gevoelswereldspel en Spel van Verlangens, zodat je in staat bent deze spellen optimaal te gebruiken in je werk. Je hoeft niet bekend te zijn met deze spellen om aan deze training deel te kunnen nemen.

Centraal staat het zelf spelen van (nieuwe) spelvormen. Deze pas je toe op jezelf, je werk of je organisatie. Tevens is er ruime aandacht voor je vragen en ontvang je praktische tips bij het werken met de spellen.


Inhoud van de training

  • De samenhang tussen belemmeringen, kwaliteiten en vervormingen (Kwaliteitenspel en Inspiratiespel).
  • Probleemverheldering met behulp van gevoelens (Gevoelswereldspel).
  • De samenhang onderzoeken tussen onvervulde verlangens en ongewenst gedrag (Spel van Verlangens)
  • Het combineren van spellen in een coachingstraject.


Praktische informatie

Duur van de training: één middag (13.00 - 17.00 uur)

Plaats: Fletcher Hotel, Rosmalen ('s-Hertogenbosch). Op deze locatie is het niet verplicht een QR-code te laten zien, omdat de trainingsruimte gescheiden is van het restaurantgedeelte.

Begeleiding: Peter Gerrickens, auteur van de spellen.

Aantal deelnemers: maximaal 12. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Trainingsdata:

  • Woensdag 10 november 2021
  • Dinsdag 15 maart 2022

Tarief: € 145,-- per persoon, vrijgesteld van BTW (vanwege erkenning door CRKBO). In deze prijs zijn de spellen niet inbegrepen. Deze kunnen wel tijdens de training worden aangeschaft.

Annuleren is kosteloos tot vier weken voor de trainingsdatum, daarna is het gehele bedrag verschuldigd. Voor deze training is verder geen zelfstudie vereist.

Je kunt ook zelf deze training organiseren door een groep samen te stellen met collega's uit je eigen netwerk of organisatie. De kosten bedragen dan € 700,- plus reiskosten (€ 0,38/km).

Wij verzorgen deze training ook in samenwerking met de Academie voor Coaching & Counselling onder de titel ´Coachen met Spellen´.

Je kunt je hier inschrijven voor de training Spelend Coachen

Naar overzichtspagina trainingen.