Training Leidinggeven met Hart en Ziel

Krijg je unieke en meest passende manier van leidinggeven scherper in beeld.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor leidinggevenden die bezig zijn met vragen zoals: ´Wat houdt ´leidinggeven met hart en ziel´ voor mij in? Welke visie op leidinggeven hoort daarbij? Hoe kan ik daarbij het beste uit de verf komen?´

Doel

Jouw unieke en meest passende manier van leidinggeven zo scherp mogelijk in beeld krijgen en dit vertalen in praktisch handelen.

Inhoud

Jouw unieke manier van leidinggeven krijg je in beeld door het combineren de kwaliteiten die deel uitmaken van vier invalshoeken (zie onderstaand schema):

  • Aangeleerd gedrag: welke kwaliteiten helpen jou als leidinggevende om je aan te passen aan je omgeving en je plek in de organisatie te veroveren?
  • Natuurlijk talent: wat gaat jou van nature gemakkelijk af bij het leiding geven?
  • Bezieling: op welk terrein blink jij echt uit en kun je een inspiratiebron zijn voor je medewerkers? Wat doe je daar nu mee? Wat kun je er nog meer mee doen?
  • Levensmissie: hoe kun jij als leidinggevende vernieuwend blijven voor jezelf en anderen? Om welke kwaliteiten gaat het daarbij?

training leidinggeven met hart en ziel

In deze training werken we onder andere met het Leiderschapsspel en met informatie uit je geboortehoroscoop (persoonlijk profiel, 8 pagina´s). Daarvoor hebben we je geboortegegevens (datum, tijd, plaats) nodig.

Praktische informatie

Duur van de training: één dag. Deze wordt alleen in-company aangeboden en kan op maat worden gemaakt.
Begeleiding: Peter Gerrickens.
Aantal deelnemers: 6 - 10. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.
Kosten: € 250,-- per persoon plus reiskosten (€ 0,38/km).

Bovenstaande werkwijze kan op maat worden gemaakt voor elke functie.

Naar overzichtspagina trainingen.