Training Spelend Coachen

Je leert werken met het Kwaliteitenspel, Inspiratiespel, Gevoelswereldspel en Spel van Verlangens bij individuele coaching.

training spelendcoachen

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die de spellen in een-op-een situaties wil gebruiken, zoals coaches, docenten, adviseurs, leidinggevenden en hulpverleners.

Doel van de training

Je vertrouwd maken met (nieuwe) mogelijkheden van het Kwaliteitenspel, Inspiratiespel, Gevoelswereldspel en Spel van Verlangens, zodat je in staat bent om deze spellen optimaal te gebruiken in je werk. Je hoeft geen ervaring te hebben met deze spellen om aan de training deel te kunnen nemen.

Centraal staat het zelf spelen van (nieuwe) spelvormen. Deze pas je toe op jezelf, je werk of je organisatie. Ook is er ruime aandacht voor je vragen en ontvang je praktische tips over het werken met de spellen.

Inhoud van de training

  • De samenhang tussen belemmeringen, kwaliteiten en vervormingen (Kwaliteitenspel en Inspiratiespel).
  • Probleemverheldering met behulp van gevoelens (Gevoelswereldspel).
  • De samenhang onderzoeken tussen onvervulde verlangens en ongewenst gedrag (Spel van Verlangens)
  • Het combineren van spellen in een coachingstraject.

Praktische informatie

Duur van de training: één middag (13:00 - 17:00 uur)

Plaats: Fletcher Hotel, Rosmalen ('s-Hertogenbosch).

Begeleiding: Peter Gerrickens, auteur van de spellen.

Aantal deelnemers: maximaal 12. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Trainingsdata:

  • Dinsdag 18 juni 2024
  • Donderdag 14 november 2024

Tarief: € 175,-- per persoon (inclusief studiemateriaal) vrijgesteld van btw (vanwege registratie bij het CRKBO). In deze prijs zijn de spellen niet inbegrepen. Als je ze in je werk wilt gaan gebruiken, kun je ze wel tijdens de training aanschaffen.

Annuleren is kosteloos tot vier weken voor de trainingsdatum, daarna is het gehele bedrag verschuldigd. Voor deze training is verder geen zelfstudie vereist.

Je kunt ook zelf deze training organiseren door een groep samen te stellen met collega's uit je eigen netwerk of organisatie. De kosten bedragen dan € 800,- plus reiskosten (€ 0,38/km).

Je kunt je hier inschrijven voor de training Spelend Coachen

Naar overzichtspagina trainingen.