Training Verborgen Kwaliteiten

Je leert werken met het Verborgen Kwaliteiten Spel en het Geheim Plezier Kwadrant, een verrassende methodiek om verborgen kwaliteiten (uitdagingen) op te sporen en te ontwikkelen.

Ontdek het Verborgen Kwaliteiten Spel en het Geheim Plezier Kwadrant®.

Geheim Plezier Kwadrant  Doosje Verborgen Kwaliteiten

Deze training wordt momenteel alleen in-company aangeboden.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor coaches, trainers, docenten, managers en hulpverleners die mensen willen helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun verborgen kwaliteiten.

Doel

Je leert werken met het nieuwe Verborgen Kwaliteiten Spel en het Geheim Plezier Kwadrant®, zowel bij individuele coaching als in groepen en teams.

Inhoud

  • Zelf oefenen met het Verborgen Kwaliteiten Spel.
  • Een theoretische onderbouwing vanuit de Jungiaanse psychologie, o.a. aan de hand van een persoonlijkheidsmodel en het projectiemechanisme.
  • De samenhang tussen verborgen kwaliteiten en belemmerende overtuigingen.
  • Toepassen van het Geheim Plezier Kwadrant® op jezelf.
  • Praktische tips om met deze methodiek en het Verborgen Kwaliteiten Spel te werken in 1 op 1 situaties, maar ook in groepen en teams.

Lees hier een artikel over het Geheim Plezier Kwadrant®

Praktische informatie

Duur van de training: één middag (13.00 – 17.00 u)
Plaats: in overleg. 
Begeleiding: Peter Gerrickens
Aantal deelnemers: maximaal 12. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.
Tarief: € 800,-- per groep, exclusief reiskosten (€ 0,38/km), vrijgesteld van BTW (vanwege erkenning door CRKBO). In deze prijs is het Verborgen Kwaliteiten Spel niet inbegrepen. Dit kan tijdens de training worden aangeschaft.

Je kunt ook zelf deze training organiseren door een groep samen te stellen met collega´s uit je eigen netwerk of organisatie.

Naar overzichtspagina trainingen.

Ervaringen van deelnemers

´Starten vanuit je persoonlijk “geheim plezier” nodigt uit tot een ontdekkingsreis naar je onbewuste kwaliteiten. Het is een positieve focus om te komen tot verdere ontwikkeling van je handelingsbekwaamheid. Deze praktijkgerichte training heeft me bewust gemaakt van een verborgen kwaliteit en me bovendien uitgedaagd om deze boeiende methodiek te gaan gebruiken bij het coachen van mijn collega’s. Deze training is een mooie ervaring voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied.´

Jetske Braaksma, personeelscoach Mill Hill College Goirle

´Het was verrassend om te merken hoeveel plezier ik beleefde aan met het ontdekken van mijn geheim plezier vervormingen en het maken van het Geheim Plezier Kwadrant. Het vinden van de belemmeringen die het ontwikkelen van mijn latente kwaliteit kunnen tegenhouden, vond ik briljant. Het was een fijne training gericht op praktische veranderingsmogelijkheden.´

Mieke Verkuyl, werkzaam bij de Amarant academie en bureau Perspectief

´Als loopbaanadviseur bij de gemeente Haarlemmermeer speel ik al een aantal jaren het veel plezier met het Kwaliteitenspel en het Inspiratiespel.  De training Geheim Plezier Kwadrant is een aangename verdieping die mij nieuwe inspiratie heeft gegeven en dat hopelijk ook zal geven aan mijn deelnemers. Een mooie aanvulling op alle andere methodieken.´

Lea Lucker, Loopbaanadviseur Gemeente Haarlemmermeer

´Ik heb de training ervaren als een inspirerende manier om via je geheim plezier vervormingen bij de verborgen kwaliteiten te komen. Je gaat met andere deelnemers actief op zoek naar het ondeugende kind in jezelf. De rol van je eigen belemmeringen wordt hierbij heel duidelijk!´

Marian de Ruiter, NVA Amersfoort