Training Coachen met Hart en Ziel

Je krijgt een scherper beeld van jouw unieke talent als coach en hoe jij het verschil kunt maken.

Een cadeautje voor jezelf

Voor wie?

Deze training is bestemd voor zowel de beginnende als de ervaren coach.

Doel

Het doel van deze training is om jouw unieke talent als coach zo scherp mogelijk in beeld te brengen. Welke doelgroep, problematiek en coachmethodieken passen daar het beste bij? Zit je nog op het juiste spoor op deze punten?

Inhoud

Jouw unieke talent krijg je in beeld door het combineren van de kwaliteiten die deel uitmaken van vier invalshoeken (zie onderstaand schema):

  • Aangeleerd gedrag: welke kwaliteiten helpen jou om je aan te passen aan je omgeving en een plek in de wereld te veroveren?
  • Natuurlijk talent: wat gaat jou van nature gemakkelijk af?
  • Bezieling: op welk terrein blink jij echt uit en heb je een sterke innerlijke motivatie? Wat doe je daar nu mee? Wat kun je er nog meer mee doen?
  • Levensmissie: hoe kun jij vernieuwend blijven voor jezelf en anderen? Om welke (verborgen) kwaliteiten gaat het daarbij?

In deze training werken we onder andere op basis van informatie uit je geboortehoroscoop (persoonlijk Bezielingsprofiel, 8 pagina´s). Daarvoor hebben we je geboortegegevens (datum, tijd, plaats) nodig.

Met dit concept is ruim 20 jaar ervaring opgedaan en het blijkt heel goed te werken. De grote voordelen van informatie uit je geboortehoroscoop is dat deze je helpt om te onderscheiden wat echt wezenlijk voor je is en dat ook je eventuele blinde vlekken in beeld komen. Dat blijkt heel leerzaam te zijn. Voor het geval je twijfels hebt over (professionele) astrologie: je hoeft er niet in te 'geloven' om aan deze training deel te nemen. 

Lees hier een artikel over het Bezielingsprofiel in Coachlink Magazine (november 2018).

Lees hier een interview met Peter Gerrickens over zielskwaliteiten in het SvC Magazine (mei 2019).

Praktische informatie

Duur van de training: 1,5 uur (individueel). Als voorbereiding ontvang je je Bezielingsprofiel en een aantal vragen en opdrachten. Voorbereidingsstijd: 2-3 u.
Plaats: Den Bosch.
Data:   Deze training wordt als open inschrijving momenteel alleen individueel (live in Den Bosch of online) aangeboden. Een datum wordt in overleg met jou gekozen. Meestal kan dat op vrij korte termijn. De prijs is dan ook € 195,--.
Begeleiding: Peter Gerrickens
Tarief: € 195,-- per persoon, inclusief Bezielingsprofiel, vrijgesteld van btw (vanwege erkenning door het CRKBO).

Annuleren is kosteloos tot 4 weken voor de trainingsdatum, daarna is het gehele bedrag verschuldigd.

Je kunt ook zelf deze training organiseren door een groep samen te stellen met collega's uit je eigen netwerk of organisatie. De training duurt dan een halve dag. Het programma kan op maat gemaakt worden voor elke functie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Je kunt je hier inschrijven voor de training Coachen met Hart en Ziel

Naar overzichtspagina trainingen

ANDERE MOGELIJKHEDEN

Naast deze training bieden wij iedereen die meer zicht wil krijgen op de eigen bezieling en levensmissie de volgende mogelijkheden:

Bezielingsprofiel (€ 150,--).

In deze PDF van 8 pagina´s kun je meer lezen over je bezieling en levensmissie. Het A4'tje met de beschrijving van jouw grootste talent is een onderdeel van het Bezielingsprofiel. Lees meer ….

Verdiepingstraject Bezieling (€ 275,-- inclusief Bezielingsprofiel).

Als je naast je Bezielingsprofiel ook de andere 80% van je horoscoop wilt bespreken, dan kun je kiezen voor het 'verdiepingstraject bezieling'. Het startpunt daarbij is een (loopbaan)vraag. Deze onderzoeken we tegen de achtergrond van je zielsthema's en de kwaliteiten en zwakkere punten van je persoonlijkheid. Daardoor krijg je meer inzicht in de dynamiek tussen ziel en persoonlijkheid binnen jezelf. Dat levert vaak verrassende inzichten op, waardoor je (loopbaan)vraag in een ander perspectief kan komen te staan.

Het verdiepingstraject bestaat uit drie stappen:

1. Een telefonisch intakegesprek (30 min.) waarin we je (loopbaan)vraag verhelderen.

2. Het bestuderen van je profiel met behulp van een aantal vragen en opdrachten (is 2-3 uur werk).

3. Een gesprek (1,5 uur - live in Den Bosch of via zoom) waarin de resultaten uit stap 1 en 2 worden besproken en gecombineerd met de informatie uit je horoscoop.

Neem contact met ons op als je hier belangstelling voor hebt.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS MET TRAINING 'COACHEN MET HART EN ZIEL'

'Deze training was zeer inspirerend. Inzicht in mijn zielsbestemming en hoe ik die kan inzetten als coach, heeft meer helderheid gegeven over mijn bedrijfsboodschap en mijn doelgroep. Ik begrijp mijn eigen interne dynamiek nu beter en heb handvatten hoe ik preciezer kan aansluiten bij de flow die bij mij past. Een aanrader voor iedereen die vanuit authenticiteit wil coachen!'

Marie-Louise der Kinderen, www.equidocreations.nl

'Het werken vanuit het Bezielingsprofiel is voor mij een verfrissend andere wijze van werken. Mooi om te zien hoe de zogenoemde 'superkwaliteiten' duidelijk worden. Het terugkoppelgesprek leent zich bij uitstek voor het helder maken van blinde vlekken. Ik heb de training als waardevol en aanvullend ervaren. Het gebruik van de horoscoop als middel om bezieling en levensmissie duidelijk te maken, smaakt naar meer!'

Bjorna Rekers, www.ravissant.nl 

'De training heeft mij vernieuwende inzichten gegeven in welke richting het beste bij mij past. Een spiegel die waardevolle informatie geeft over mijn do's en don'ts.'

Femke Aarts, Stedelijk College Eindhoven

'Zelf inspiratie opdoen als coach leek mij bijzonder prettig. Bezieling als invalshoek van de training intrigeerde mij. De deskundigheid en rust van Peter Gerrickens, die helder en gestructureerd de theorie aan de praktische componenten koppelt, is verfrissend. Niet zweverig of vaag, maar concreet en onderbouwd. Ik houd daarvan. Het was een ervaring die ik zeker eenieder zou aanraden.'

Kirsten Heukels