Iedereen heeft een terrein waarop hij of zij bijzonder goed is en kan uitblinken. Dat kan bijvoorbeeld zijn in communicatie, creativiteit, praktisch werk, het omgaan met kinderen of in studie. Bij veel mensen ontstaat er na hun 35-ste levensjaar een sterk verlangen om dit talent volledig tot bloei te laten komen.

Op het gebied van je talent heb je een sterke innerlijke motivatie (bezieling) en werkt je intuïtie buitengewoon goed. Als er in je werk of privéleven iets gebeurt op dit terrein, raakt dat je echter ook heel sterk. Je kunt je daardoor heel kwetsbaar voelen, waardoor het vertrouwen in je talent kan verminderen. Ook ben je op het gebied van je talent meestal hoogsensitief.

In je geboortehoroscoop kun je vinden op welk gebied je grootste talent  of zielskwaliteiten liggen. Wil je dat graag weten, vul dan op het aanvraagformulier je geboortegegevens in: datum, tijd (zo precies mogelijk) en plaats. Je ontvangt dan GRATIS een A-4tje met een beschrijving van jouw talent. Veel mensen geven aan dat deze tekst hen raakt en hen meer vertrouwen geeft in hun talent.

Lees hier het interview met Peter Gerrickens over zielskwaliteiten.


ANDERE MOGELIJKHEDEN


Als je dieper in wilt gaan op je eigen talent en wilt onderzoeken hoe je daar méér mee zou kunnen doen in je werk of privéleven, dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Bezielingsprofiel (€ 99,--). In deze PDF van 8 pagina´s kun je meer lezen over je bezieling en levensmissie. Het A4-tje met de beschrijving van jouw grootste talent is een onderdeel van het Bezielingsprofiel. Lees meer ….

  • Training ´Coachen met Hart en Ziel´ (halve dag, € 145,-- inclusief Bezielingsprofiel). Tijdens deze training gaan we je talent als coach praktisch uitwerken. Welke doelgroep, problematiek en coachmethodieken passen het beste bij jou? Zit je nu nog wel op het juiste spoor? Coaches die aan deze training hebben deelgenomen zijn vaak blij verrast met de uitkomst ervan. Lees meer….
  • Astro-coachingsgesprek (€ 195,-- inclusief Bezielingsprofiel). In dit gesprek (ongeveer 1,5 u) bespreek je met Peter Gerrickens je vragen aan de hand van je gehele geboortehoroscoop (waarvan het Bezielingsprofiel ongeveer 20 % uitmaakt). Daarbij kunnen uiteenlopende onderwerpen aan bod komen. Vaak begrijp je jezelf na zo´n gesprek veel beter. De informatie uit de horoscoop kan je bijvoorbeeld helpen te onderscheiden wat echt wezenlijk voor je is of je eventuele blinde vlekken en verborgen kwaliteiten in beeld brengen. Als je dat wilt, kan het gesprek worden opgenomen, zodat je het later nog eens kunt beluisteren. Neem contact met ons op als je hier belangstelling voor hebt.

bezielingsprofiel versie boek