Wat is jouw grootste talent?

Iedereen heeft een terrein waarop hij of zij bijzonder goed is en kan uitblinken. Dat kan bijvoorbeeld zijn in communicatie, creativiteit, praktisch werk, het omgaan met kinderen of in studie. Bij veel mensen ontstaat er na hun 35ste levensjaar een sterk verlangen om dit talent volledig tot bloei te laten komen.

Op het gebied van je talent heb je een sterke innerlijke motivatie (bezieling) en werkt je intuïtie buitengewoon goed. Als er in je werk of privéleven iets gebeurt op dit terrein, raakt dat je echter ook heel sterk. Je kunt je daardoor heel kwetsbaar voelen, waardoor het vertrouwen in je talent kan verminderen. Ook ben je op het gebied van je talent meestal hoogsensitief.

In je geboortehoroscoop kun je vinden op welk gebied je grootste talent of zielskwaliteiten liggen. Wil je dat graag weten, vul dan op het aanvraagformulier je geboortegegevens in: datum, tijd (zo precies mogelijk) en plaats. Je ontvangt dan GRATIS een A4'tje met een beschrijving van jouw talent. Veel mensen geven aan dat deze tekst hen raakt en hen meer vertrouwen geeft in hun talent. Deze beschrijving is 1/8 deel van je Bezielingsprofiel.

Lees hier het interview met Peter Gerrickens over zielskwaliteiten.

Meer informatie over het onderwerp bezieling kun je vinden in het nieuwe boek 'Werken vanuit Bezieling'.


ANDERE MOGELIJKHEDEN

Als je dieper in wilt gaan op je eigen talent en wilt onderzoeken hoe je daar meer mee zou kunnen doen in je werk of privéleven, dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

Bezielingsprofiel (€ 150,--).

In deze PDF van 8 pagina´s kun je meer lezen over je bezieling en levensmissie. Het A4'tje met de beschrijving van jouw grootste talent is 1/8ste deel van het Bezielingsprofiel.  Lees meer ….

Training ´Coachen met Hart en Ziel´ (halve dag, € 195,-- inclusief Bezielingsprofiel).

Tijdens deze individuele training gaan we je talent als coach praktisch uitwerken. Welke doelgroep, problematiek en coachmethodieken passen het beste bij jou? Zit je nu nog wel op het juiste spoor? Coaches die aan deze training hebben deelgenomen zijn vaak blij verrast met de uitkomst ervan. Lees meer….

Verdiepingstraject Bezieling (€ 275,-- inclusief Bezielingsprofiel).

Als je behoefte hebt aan een uitgebreidere bespreking, waarin jouw (loopbaan)vraag centraal staat, dan kun je kiezen voor het 'verdiepingstraject bezieling'.

Dit verdiepingstraject bestaat uit drie stappen:
1. Een intakegesprek (30 min. - bij voorkeur via zoom) waarin we je (loopbaan)vraag verhelderen.
2. Het bestuderen van je profiel met behulp van enkele vragen en opdrachten (is 2-3 uur werk).
3. Gesprek (1,5 uur - live in Den Bosch of via zoom) waarin de resultaten uit stap 1 en 2 worden besproken, gecombineerd met de informatie uit de horoscoop.

Door je (loopbaan)vraag als startpunt te nemen, kunnen we veel dieper ingaan op jouw specifieke situatie. Deze onderzoeken we tegen de achtergrond van je zielsthema's en de kwaliteiten en zwakkere punten van je persoonlijkheid. Daardoor krijg je meer inzicht in de dynamiek tussen persoonlijkheid en ziel binnen jezelf. Dat levert vaak verrassende inzichten op, waardoor je (loopbaan)vraag in een ander perspectief kan komen te staan. 

Neem contact met ons op als je hier belangstelling voor hebt.

bezielingsprofiel versie boek